POLEDNÍ MENU

POLEDNÍ MENU

Polední menu Bistra Kaprova

s karafou vody 495 Kč

Polední menu Bistra Kaprova

s karafou vody a skleničkou vína 545 Kč  

PONDĚLÍ

Předkrm
Hovězí carpaccio s pestem z bazalky a krémem z parmazánu
85 Kč
Hlavní jídla
Linguine carbonara s tančícím tuňákem
295 Kč
Cizrnový humus s červenou řepou, sýrem cottage a marinovaným lososem,
koriandrový dresink
295 Kč
Dezert
Dle denní nabídky
95 Kč

ÚTERÝ

Předkrm
Celerový krém s restovanou slaninou a olejem z petržele
85 Kč
Hlavní jídla
Zprudka pečený květák s pomalu pečeným vepřovým bokem
a sladkokyselou omáčkou
295 Kč
Risotto s dýní a mascarpone
295 Kč
Dezert
Dle denní nabídky
95 Kč

STŘEDA

Předkrm
Rukolový salát s jahodami, letitým balsamikem
a ovčím sýrem
85 Kč
Hlavní jídla
Restované kalamáry s bazalkovým risottem a sušenými rajčaty
295 Kč
Kukuřičné kuře alla casserole se zeleninou a sušenými houbami
295 Kč
Dezert
Dle denní nabídky
95 Kč

Čtvrtek

Předkrm
Bramborový krém se šafránem a chilli olejem
85 Kč
Hlavní jídla
Spaghetti s rajčaty a trhanou burratou
295 Kč
Grilovaná treska s černým čočkovým pyré, krevetovou omáčkou
a kořenovou zeleninou
295 Kč
Dezert
Dle denní nabídky
95 Kč

Pátek

Předkrm
Česneková polévka se šunkou a parmazánovými krutony
85 Kč
Hlavní jídla
Kuřecí roláda s kaštanovou nádivkou, pečenou brokolicí
a bramborovou kaší s celozrnnou hořčicí
295 Kč
Černá fregola s restovanými krevetami a majonézou s chilli
295 Kč
Dezert
Dle denní nabídky
95 Kč

Pondělí 5. 3.

Předkrm
Květákový krém s arašídy a vejcem pečeným na 64 °C, parmazánové fondue
Cauliflower cream with baked 64 °C egg and pea nuts, parmesan fondue
85 Kč
Hlavní jídla
Rigatoni amatriciana s červenou cibulí a rajčaty piennolo
295 Kč
Grilovaný losos s citronovo-rozmarýnovým risottem a omáčkou s kapary
295 Kč
Dezert
Dle denní nabídky
95 Kč

Úterý 6. 3.

Předkrm
Kuřecí vývar s pecorinovou palačinkou a masovými knedlíčky se zeleninou
85 Kč
Hlavní jídla
Burger ze sladkokyselého bůčku s mangem, uzenou scamorzou,
kari majonézou a bramborami s rozmarýnem
295 Kč
Risotto s artyčoky, nakládaným lososem a bazalkovou gremolatou
295 Kč
Dezert
Dle denní nabídky
95 Kč

Středa 7. 3.

Předkrm
Rajčatová polévka s křupavou mozzarellou a bylinkovým olejem
85 Kč
Hlavní jídla
Pomalu pečená hovězí žebra s mrkvovým pyré, omáčka s jalovcem a batáty
295 Kč
Kroupové risotto s majoránkou, rajčaty a sušeným tuňákem
295 Kč
Dezert
Dle denní nabídky
95 Kč

Čtvrtek 8. 3.

Předkrm
Hovězí tatarák s lanýžovou pěnou, bruschettou
ze špaldového chleba a gelem z jablek
85 Kč
Hlavní jídla
Pomalu vařená loupaná plec s kořenovou zeleninou, křenem a bramborami ratte
295 Kč
Spaghetti se slávkami, rajčaty a černými olivami
295 Kč
Dezert
Dle denní nabídky
95 Kč

Pátek 9. 3.

Předkrm
Zelná polévka s chorizem, bramborami a uzenou paprikou
85 Kč
Hlavní jídla
Kuřecí roláda s vanilkovou nádivkou, pečenými bramborami
a omáčkou z divokého koření
295 Kč
Krémová polenta s měkkou gorgonzolu a lanýžovými perličkami a žloutkem
295 Kč
Dezert
Dle denní nabídky
95 Kč