CAESAR DRESINK

CAESAR DRESINK

 

Ingredience:

90 ml    pasterovaných žloutků
120 ml rostlinného oleje
25 ml smetany
1x čaj. lžička kapar
2 ks stroužků česneku
1 ks ančovičky
strouhaný parmazán
hrubozrnná hořčice

 

Postup:

  1. Nejprve si připravíme majonézu. Na tu je potřeba aby ingredience měly stejnou teplotu (pokojovou). Jinak hrozí, že se majonéza srazí.
    Do mísy dáme žloutky a za stálého šlehání metlou velmi pomalu přiléváme rostlinný olej.

  2. Dále si v mixéru rozmixujeme smetanu s kaparama, česnekem ančovičkou.

  3. Připravenou směs smícháme s majonézou a přidáme trochu hrubozrnné hořčice se strouhaným parmazánem dle chuti.

  4. Dresink zamícháme s  většími kusy římského salátu a podáváme s grilovaným kuřecím prsem a slaninou.

 

Ochutnejte originál od profesionálních kuchařů Bistra Kaprova

VÍCE O BISTRU KAPROVA